Ràdio Sant Sadurní
El portaveu d'ERC repassa l'actualitat municipal

El portaveu d'Esquerra Republicana a Sant Sadurní, Pere Vernet, ha tancat a Ronda Política en una entrevista on ha repassat algunes de les qüestions d'actualitat municipal, com és el cas de les diferents obres que s'estan duent a terme o que arrencaran durant els propers mesos. Entre elles, el tancament i reforma integral del Parc de la Rambla: “Quan es va crear, no es van tenir en compte racons, il·luminació… i això fa que s'hi desenvolupin activitats incíviques. No les impedirem, però amb el tancament serà més complicat. Volem dignificar l'espai i reduir l'incivisme”. En aquest últim punt i fent referència a les crítiques de l’oposició, Vernet ha dit que “l’'ncivisme no s'ha de desplaçar, sinó desaparèixer. Em sembla un argument molt pobre”.

Preguntat per les obres a la pista exterior de l'Ateneu, el republicà ha explicat que “és una demanda de les entitats esportives. En el moment que s'aconsegueix la gestió del pavelló i l'entorn, comencen les diferents obres. I aquesta està destinada a donar pulmó a totes les entitats que vulgui practicar esport”.

El projecte dels nous habitatges de lloguer assequible o el traspàs de la caserna de la Guàrdia Civil, han estat altres dels temes que Vernet ha valorat. Sobre aquest últim, ha apuntat que “durant el 2023 hi haurà el traspàs efectiu de la caserna i a partir d'aquí, personalment, crec que hauríem de fer un procés participatiu per veure què hi volem fer”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:     

 

PUBLICAT EL 16.01.2023