Ràdio Sant Sadurní
La formació va presentar aquest dissabte els cinc primers noms de la llista i els principals eixos del seu programa

La periodista Arantxa Fernández repetirà com a candidata de la CUP a l’alcaldia de Sant Sadurní en les properes eleccions municipals del 28 de maig. La formació ho va anunciar públicament aquest dissabte en un acte celebrat al seu local de la plaça Nova, a més de donar a conèixer els primers noms de la llista. Al costat de l’actual portaveu del grup municipal, l’acompanyaran Miquel Pi, Jaume Pujol, Consol Sáenz i Montse Guirao en les cinc primeres posicions de la candidatura.

Amb l’experiència i la maduresa que els han donat aquests dos mandats a Sant Sadurní, la CUP va incidir en què es troba a punt per afrontar reptes importants i preparada per governar, donant un tomb a les polítiques dels darrers anys. Van subratllar de manera molt clara que no participaran amb cap formació que hagi donat suport a l’article 155 de la constitució. La CUP compta actualment amb dos regidors a l’Ajuntament.

Durant les intervencions de la candidata i del número 2, van recordar el paper que des de l’oposició han dut a terme durant aquests anys, posant sobre la taula debats i qüestions importants en relació al feminisme, l’habitatge, la participació ciutadana, la sobirania energètica o la progressivitat fiscal.

La defensa dels drets socials, millorar i recuperar els serveis públics, el parc d’habitatge, la pobresa energètica i el canvi climàtic són alguns dels eixos principals que es marca la CUP en els propers 4 anys.

Arantxa Fernández, candidata a l'alcaldia de la CUP Sant Sadurní: «És un honor i un orgull encapçalar la llista i que l’assemblea hagi confiat en mi. Aquest és un projecte de grup. Ja tenim vuit anys d’experiència al consistori, coneixements  i tenim molt clar el model de poble que tenim per Sant Sadurní»

Miquel Pi, número 2: «estic molt agraït a tots els que m’han donat suport per posar-me a a la segona posició. Tinc molta il.lusió, responsabilitat i moltes ganes, sóc una cara jove, espero aportar aire fresc i  arremangar-me en una candidatura treballada i que porta molts anys fent molta feina a l’Ajuntament»

PUBLICAT EL 12.02.2023