RÓdio Sant SadurnÝ
El sadurninenc va comptar amb el suport del primer secretari del partit, Salvador Illa, en l'acte celebrat dissabte al Casal d'Entitats

El PSC Sant Sadurní va presentar dissabte a Pedro Campos com a candidat a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Ho va fer en un acte al Casal d’Entitats, on el portaveu del partit va estar acompanyat pel president del Grup Parlamentari Socialistes - Units per avançar i Primer secretari dels socialistes a Catalunya, Salvador Illa; a més de l'exalcaldessa socialista i anterior cap de llista, i secretària local, Susanna Mérida; companys a l’Ajuntament i diversos representants comarcals.


En un acte conduït per la periodista Montse Aragonès, Campos va conversar amb Illa i va assegurar estar “molt il·lusionat amb el projecte i amb forces i ganes de treballar”. També va confirmar que durant els propers dies es presentarà una llista que catalogava com a “jove, transversal i amb ganes de treballar per Sant Sadurní”.


Per la seva banda, Salvador Illa, que va explicar que l’exalcalde sadurninenc, Marcel Gabarró,  va ser professor seu i va tenir bastant a veure en què es dediqués a la política, es va mostrar content per acompanyar a Campos, del que va assegurar que “té totes les característiques per donar una injecció d’ambició a Sant Sadurní”.

Pedro Campos

PUBLICAT EL 13.02.2023