Ràdio Sant Sadurní
Pedro Campos, Marina Agudelo i Érika Ruiz repeteixen en els primers llocs

El passat divendres dia 17 de març, l’assemblea local del PSC de Sant Sadurní va donar tot el suport a la llista presentada pel candidat a l’alcaldia, el Pedro Campos, i avalada per la Comissió Executiva del PSC local.

Es tracta d’una llista molt renovada en els seus primers 8 llocs, dels quals solament tres persones formen part de l’actual grup municipal: el candidat Pedro Campos, l’Érika Ruiz i la Marina Agudelo.

Les persones que integren els primers 8 llocs de la llista provenen de diferents àmbits com la restauració, l’esport, l’ensenyament i el món vitivinícola, entre altres, i tenen diferents formacions acadèmiques i professionals com l’enologia, les matemàtiques, el fitness, els estudis empresarials, l’advocacia, etc. Aquesta pluralitat genera un grup amb una àmplia visió, que enriqueix el debat i el treball que es vol realitzar en el pròxim mandat. Totes són persones implicades i coneixedores de la realitat de la vila i amb moltes ganes de revertir la situació de regressió que pateix Sant Sadurní d’Anoia.

Més enllà de les iniciatives que es volen desenvolupar en el pròxim mandat, el que regirà la tasca d’aquestes persones que formen la llista electoral serà, com va expressar en l’assemblea el candidat Pedro Campos: “Posar a les persones al centre de tot, governar per a tothom i no distreure’ns amb tot allò que no sigui rellevant per Sant Sadurní d’Anoia”.

En els 5 primers llocs de la llista predominen altra vegada les dones, com va succeir en el darrer mandat.

La llista la tanca l’exalcaldessa Susanna Mérida, evidenciant així el seu suport al nou candidat del PSC de Sant Sadurní d’Anoia i al nou projecte que es vol iniciar amb aquest nou equip de treball.

També estan a la llista la qui va ser candidata i portaveu del PSC, la Rosa Maria Prat, l’exalcalde Marcel Gabarró, i altres exregidors i exregidores de diferents etapes com la Paquita Cavallé, el Francesc Sàez, el Joan Robles, la Mercè Cols, l’Alberto Gual i el Joan Moreno. Això demostra la unitat en el projecte socialista de la vila, que continua aglutinant el suport de les persones referents en les diferents etapes.

Llista electoral municipal:

  1. Pedro Campos Osuna
  2. Marina Agudelo Riba
  3. Óscar Lorente Bélmez
  4. Érika Ruiz Heredia
  5. Júlia Rosa Fuster
  6. Dani Jiménez Cruces
  7. Soufiane Ben Sallam
  8. Montse Campos Garrido
  9. Francesc Sàez Forns
  10. Paquita Cavallé Mendoza
  11. Josep Perea Aguilera
  12. Maria Carmen Cañadas Ochoa
  13. Rosa Maria Prat Balaguer
  14. Joan Robles Trujillo 
  15. Mercè Cols Catasús
  16. Alberto Gual Pascual
  17. Susanna Mérida López

Suplents:

  1. Joan Moreno Vera
  2. Paqui Delgado Espinosa
  3. Ignasi Iglesias Gáspez
  4. Mari Santiago Fonseca
  5. Marcel Gabarró Pallarés 

[Nota de premsa PSC Sant Sadurní]

PUBLICAT EL 22.03.2023