Ràdio Sant Sadurní
La candidata de l'alcaldia de la CUP presenta les prioritats i aspiracions davant la campanya electoral i el proper mandat

Durant els propers dies Ràdio Sant Sadurní entrevista els candidats i candidates a l'alcaldia de Sant Sadurní. Arantxa Fernández serà per segona vegada cap de llista de la CUP i aspira a aconseguir la força suficient que permeti a la formació optar a formar govern. La CUP, que es presenta per tercera vegada als comicis de la vila, ha estat a l'oposició en els dos darrers mandats, amb dos regidors al consistori sadurninenc.

«El nostre objectiu és assolir el major suport possible, aconseguir el major nombre de regidors perquè entenem que, a dia d'avui, l'únic canvi real perquè l'Ajuntament de Sant Sadurni i les seves polítiques facin un gir és la CUP».

«Al llarg dels anys que portem a l'Ajuntament hem posat sobre la taula molts temes de sobirania energètica, d'habitatge, de fiscalitat. Però al final el poder no el tens tu. Des de l'oposició pots una mica obrir una escletxa i aconseguir alguna cosa, però realment el canvi no arriba»

«Pel que fa als equipaments culturals han passat quatre anys més i encara estem al mateix punt. Replicar aquest model ja no ens serveix, hi ha d'haver un canvi. Des que vam entrar a l'Ajuntament estem demanant un pla d'equipaments, fer una diagnosi a nivell municipal i conèixer quines són les necessitats, ordenar-les, quines són les prioritàries.  En cultura l'alarma d'emergència ja fa molt de temps que està sonant»

«No enganyem a ningú, ni sorprendrem a ningú proposant coses que sobtin i la gent pugui pensar, i aquesta gent ara què ens està dient»

«Hem insistit en l'habitatge, les comunitats energètiques locals. S´ha de fer realitat. Els últims governs de Sant Sadurní el que han fet és perpetuar un model i no aplicar polítiques de canvi i valentes».

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí

PUBLICAT EL 01.05.2023