Ràdio Sant Sadurní
La formació tindrà com a línies principals del programa la solidaritat, la sostenibilitat i el foment d'una economia singular per la vila

El grup de Sant Sadurní En Comú, encapçalat per Arantza Molina va presentar aquest dissabte a la capella de l'Índex la candidatura i membres per a les properes eleccions municipals del 2023. L'actual portaveu i regidora de la formació a l'Ajuntament estarà acompanyada a les primeres posicions per Jaume Amigó, Cristina Evangelista, Marta Baya, Unai Florido i Carmen Fernández.

Pensem en gran, pensem en verd, pensem diferent serà el lema de la formació que defensa una visió per Sant Sadurní que posi en valor la solidaritat, la sostenibilitat i una economia que tingui en compte la singularitat, reforçant les potencialitats de la vila i la comarca.

Algunes de les propostes que van avançar del seu programa electoral van ser la creació d'una oficina mòbil d'atenció al ciutadà i una d'hàbits saludables, impulsar l'habitatge de lloguer social o l'adquisició de Cal Miró. Entre els projectes per a la promoció i diversificació econòmica van anunciar també un hub ferroviari que esdevingui un magatzem de mercaderies a prop de l'estació de rodalies.

PUBLICAT EL 02.05.2023