Ràdio Sant Sadurní
L'actual portaveu del PSC de Sant Sadurní serà el cap d'una renovada llista que la formació presenta a les properes municipals

El candidat del PSC  a l'alcaldia de Sant Sadurní, Pedro Campos, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per compartir les seves sensacions i aspiracions a pocs dies de l'inici de la campanya electoral. El grup socialista presentarà una llista molt renovada, liderada per l'actual portaveu - que es va incorporar al projecte al 2019 - amb la intenció de governar, després de nou anys a l'oposició.

"Penso que hem fet una bona feina des de l'oposició, amb vocació de govern i que hem estat una de les notícies positives d'aquest mandat".

"Es necessita un lideratge fort. Estem preparats per governar, fa vuit anys que estem aturats, i amb els canvis d'alcaldia encara es nota més, que els dos grups de govern es posen pals a les rodes entre ells".

"Hi ha molts projectes però cal tallar algunes hemorràgies i necessitats que fa molts anys que estan pendents. Volem recuperar l'eix de la Fassina, Can Guineu, el Centre i l'Ateneu".

"Hem estat al costat del govern i treballar per la recuperació de la caserna. Crec que el problema que hem tingut allà era evitable".

"La política municipal m'ha enganxat, estic molt il·lusionat, amb ganes i també és una responsabilitat. Tinc passió per Sant Sadurní, com diu el nostre lema de campanya".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.05.2023