Ràdio Sant Sadurní
L'actual alcalde encapçalarà per segona vegada el projecte de Junts per Sant Sadurní

Ràdio Sant Sadurní ha entrevistat Ton Amat, alcalde de Sant Sadurní i cap de llista, per segona vegada, de Junts per Sant Sadurní, a poques hores de l'inici de la campanya electoral.

«Sempre vam dir que el projecte de Junts anava més enllà de quatre anys, hem vingut per planificar, per executar, per treballar i crec que aquests canvis s’han començat a notar»

«Veníem d’uns anys d’inèrcia negativa en què el poble no acabava d’arrencar, i entenem que li hem donat una mica la volta»

«A alguns no els agrada sentir-ho, però hi havia uns problemes històrics que no s’afrontaven, sigui per complexitat, pel cost econòmic, i que nosaltres hem posat sobre la taula, com els vestidors del camp de futbol o l’Ateneu, o les reformes de la casa dels Avis»

«Podem planificar obra nova, però també tenim responsabilitat per rehabilitar i consolidar els edificis que tenim»

«Amb un auditori i un teatre podem cobrir necessitats diferents. Podem fer-ho si trobem el finançament oportú. Al final si la situació és una altra decidirem per una o per l’altra, però entenc que com a responsable d’un Ajuntament no podem deixar perdre el nostre patrimoni i l’Ateneu i El Centre en formen part»

Escolta l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.05.2023