Ràdio Sant Sadurní
L'expresident de la Generalitat, José Montilla, va participar a la presentació de la llista completa de la formació, encapçalada per Pedro Campos

El PSC va escollir el barri Vilarnau per celebrar l’acte central de campanya en què va donar a conèixer la llista completa de membres que acompanyaran al candidat socialista Pedro Campos, actual portaveu del grup municipal.

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, va participar en aquesta presentació i va encoratjar al grup a mantenir l’actitud positiva per proposar projectes i iniciatives per la vila.

Pedro Campos, a través de la seva intervenció i diversos vídeos, va avançar algunes de les línies que marcaran la seva manera de governar si arriba a l’alcaldia. També va subratllar prioritats com la millorar de l’espai públic, per fer-lo més amable, l’habitatge i les polítiques socials, l’impuls comercial o la dinamització econòmica.

El PSC compta en l’actual mandat amb quatre regidors i aspira a millorar els resultats en aquestes eleccions per tornar a tenir responsabilitats de govern; es manté a l’oposició des de l’any 2014.

Pedro Campos: «Governarem per a tothom, i aquest equip tenim molt clar que posarem la gent al centre de tot. L’educació, el medi ambient, la convivència seran molt importants per nosaltres, i sobre tot la transparència, perquè venim d’un govern molt opac».

PSC Sant Sadurní

PUBLICAT EL 15.05.2023