Ràdio Sant Sadurní
L'organització ha anunciat l'última artista que tanca el cartell compost per 26 artistes

L’organització de l’Acampada Jove ha anunciat que Julieta s'uneix al cartell d'aquest any, completant una llista d'artistes aclamats pels joves de tots els Països Catalans: Amics de les Arts, The Tyets, Lildami, Auxili, Buhos, La Fúmiga, Julieta, Santa Salut, Triquell, Xavi Sarrià, Flashy Ice Cream, Figa Flawas, JazzWoman, Mushkaa, Scorpio, Sexenni, Sara Roy, Maio, Miquel del Roig, Cactus, Habla de Mí en Presente, Oxigen, Les Que Faltaband, Lo Puto Cat, PD Candela i Sidral Brass Band.

El festival, gestionat per joves i pensat exclusivament per a joves torna a Sant Sadurní d'Anoia els dies 13, 14 i 15 de juliol. Amb la nova incorporació de Julieta, el cartell s'enriqueix amb la seva música i el seu nou disc, Euga de Nit, oferint als assistents una actuació vibrant i sorprenent.

El director del festival, Pol Baldomà, ha explicat que "tenir Julieta a l’Acampada Jove és una aposta clara pels nous talents del nostre país i per la música en català. El cartell reflecteix la diversitat i la qualitat de la música dels Països Catalans”. "Amb la seva música i el seu estil únic, estem segurs que l’artista captivarà el cor del públic i oferirà una actuació memorable", clou Baldomà.

 El festival en dos escenaris: Independència i República 

Enguany, el festival recupera el format que ja havia tingut a Montblanc amb dos escenaris que acolliran les actuacions dels 26 grups.

Durant el dia, l'escenari República, dins de la zona d'acampada, acollirà les xerrades i activitats característiques del festival. Al vespre, començaran les actuacions musicals amb una àmplia oferta musical. El divendres, L'escenari també acollirà la final del Música Jove, el concurs de música de grups novells.

Quan marxi el sol, la festa i la reivindicació es mourà a l'escenari Independència on els acampats i acampades podran gaudir de més de 8h seguides de música.

 Estima la música, combat el feixisme 

L'Acampada Jove no és només una oportunitat per gaudir de la música en directe, també és un espai per connectar amb altres persones amb els mateixos interessos i valors, defensant la lluita i combatent el feixisme, tal com diu el seu lema.

Des dels tallers de música fins a les activitats recreatives, el festival ofereix una experiència única que enriqueix el sentit de comunitat i fomenta l'esperit col·lectiu.

En els propers dies l'organització anunciarà la programació d'activitats i els horaris dels concerts.

[Nota de Premsa: Acampada Jove]

PUBLICAT EL 03.07.2023