Anar a la plana de números del butlletí

L'ISTIU 2023 - 5, 6, 12, 19 i 20 DE JULIOL -
Istiu 23 cartell
Cinc dies de programació: 5, 6, 12, 19 i 20 de juliol

Amb l'arribada de l'estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la 35ª edició del programa L'Istiu, un cicle d´espectacles a l'aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc al Pati de l'Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol.

La programació d'enguany ofereix cinc dies de programació.

Cia Duo Laos
Data: Dimecres, 5 de juliol de 2023
Hora: 22.30 h
Lloc: Índex. Servei de Joventut

Una història acrobàtica marcada pels jocs de rols, la confiança i la entrega. Una comèdia que planteja un interrogant sobre les característiques de cada gènere i els seus diferents enfocaments a les nostres societats.

Mushkaa
Data: Dijous, 6 de juliol de 2023
Hora: 22.30 h
Lloc: Índex. Servei de Joventut
Amb tan sols divuit anys, MUSHKAA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R&B, però amb prou llibertat per a cercar nous sons i noves tendències.
Alta Flipamenta
Data: Dimecres, 12 de juliol de 2023
Hora: 22.30 h
Lloc: Índex. Servei de Joventut
Alta Flipamenta és el primer show unipersonal d´stand up de Marc Sarrats. Un espectacle de comèdia d´una hora en català on ens explica que l´Alta Flipamenta és el contrari a la Síndrome de l´Impostor.
Rey de Kopas
Data: Dimecres, 19 de juliol de 2023
Hora: 22.30 h
Lloc: Índex. Servei de Joventut

Rey de Kopas es va formar l´any 2020 a Sant Sadurní d´Anoia. És la banda capaç de fer que el mestissatge de rumba/rock torni a sonar, combinat amb el so més actual, únic i propi, apostant per un directe potent i la proximitat als espectadors.

TKC és una banda formada per set joves de Sant Sadurní i de la comarca dedicada a versionar i tocar cançons d´estils musicals variats.

TKC

Lalba
Data: Dijous, 20 de juliol de 2023
Hora: 22.30 h
Lloc: Índex. Servei de Joventut
Lal´Ba està essent una de les bandes revelació de la temporada. La seva música es pot situar entre la música urbana i el pop electrònic, amb lletres costumistes amb les quals t´hi pots sentir identificat ràpidament.
Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - index@santsadurni.cat - www.indexjove.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí