Ràdio Sant Sadurní
La ja exregidora addueix discrepàncies i pèrdua de confiança en els seus companys de partit

En una nota enviada al seu entorn i a la que ha tingut accés l’emissora municipal, la ja exregidora del PP de Sant Sadurní, Mar Guirao, ha volgut donar arguments sobre els motius de la seva renúncia com a càrrec electe, presentada fa uns dies i que es va fer efectiva en el ple de cartipàs de dimarts passat.

Guirao justifica la decisió per motius personals, davant  les discrepàncies i la pèrdua de confiança en diversos membres del partit. «Un portaveu no és un titella, és quelcom més. És clar que cal consensuar entre tots, però quan passem a les exigències, alguna cosa no funciona», diu.

«Se’m va oferir l’opció d’anar per lliure. M’agradaria haver pogut demostrar que hi ha gent que volíem canviar les coses, tot i no ser del mateix pensament. Caldria analitzar si realment el poble mereix tots els que avui estan o estaran properament asseguts a la cadira».

I acaba demanant disculpes als votants: «sé que molt pensaven que em votaven a mi, també jo mateixa, quan en realitat és que voten a qui voten.», alhora que lamenta els rumors i els comentaris malintencionats que s’han produït aquests dies al voltant de la seva dimissió.

Cal recordar que Mar Guirao va ser l'opció escollida pel Partit Popular com a candidata a les municipals del 28 de maig per substituir Carles Jiménez - qui pocs mesos abans de la campanya electoral va dimitir al capdavant de la junta local del partit per desavinences -. El PP va obtenir a les eleccions 529 vots, reforçant la representació d'1 regidor que la formació ha mantingut en els darrers mandats al consistori sadurninenc. 

PUBLICAT EL 27.07.2023