Ràdio Sant Sadurní
El partit serà retransmès per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i plataformes digitals (20:00 hores)

Aquest dissabte 16 de setembre, a partir de les 20 hores, el Noia Freixenet buscarà una plaça per a la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins, una competició que arriba a les rondes finals i que tindrà com a seu el pavelló municipal de Palau-Solità i Plegamans.

Abans, a la primera semifinal, s'enfrontaran el Barça i el Reus Deportiu, que es disputaran l'altre bitllet per al darrer esglaó en la lluita pel primer títol de la temporada.

El conjunt sadurninenc s'enfronta precisament al que va ser el seu rival en la final de l'any passat d'aquest torneig i defensor del títol. El partit es va resoldre a la tanda de faltes directes després d'arribar-se amb empat a tres gols al final del temps reglamentari.

L'equip de Pere Varias va superar amb molta solvència la ronda prèvia que li va donar el passi a la final a 4, superant els seus rivals de grup amb excel.lents marcadors, 3 a 8 contra el Mataró i 5 a 1 davant l'Igualada.

El partit el podreu seguir en directe a Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i a través de les plataformes digitals, en streaming al web www.radiosantsadurni i també des de l'app municipal.

En cas de guanyar, diumenge disputarà una final que començarà a les 19:15 hores, al mateix escenari.

PUBLICAT EL 13.09.2023