Ràdio Sant Sadurní
L'equip sadurninenc va tornar a remuntar, com a les semifinals de la competició, un 2 a 0 en contra, per aconseguir el primer títol de la temporada

Com ja va succeir al partit de semifinals davant el Calafell, el Noia Freixenet va tornar a protagonitzar aquest diumenge una proesa, aixecant davant el FC Barcelona un 2 a 0 en contra per remuntar als darrers minuts del temps reglamentari i capgirar el resultat fins al 2 a 3 que li ha donat la segona Lliga Catalana de la seva història.

L'equip de Pere Varias no li va perdre la cara al partit en cap moment i tot i encaixar a la primera part el gol d'Alabart i el segon a l'inici de la represa, de la mà de Barroso, va continuar lluitant. Humberto Mendes aprofitava una acció embolicada per retallar diferències i en una fase d'intercanvis i ocasions clares, finalment un penal aprofitat per Xavi Costa suposava la igualada. El duel semblava anar-se'n a la pròrroga però a un minut i mig per l'acabament, el d'Amposta tornaria a reaparèixer per donar un gol que valia un títol.

El Noia es treia per fi l'espina de les darreres temporades i després d'arribar al partit decisiu, aconseguia finalment superar al conjunt blaugrana per reeditar l'èxit en una competició que va guanyar la temporada 89/90. Feia nou anys que el conjunt de la capital del cava no aixecava una copa, la darrera va ser la Copa Continental, al setembre de 2014, precisament contra el Barça, i el primer que aconsegueix Pere Varias com a entrenador de l'equip sadurninenc.