Ràdio Sant Sadurní
La regidora d'ERC s'estrena en aquest mandat com una de les portaveus

Marta Castellví s’ha estrenat com a nova portaveu d’ERC en aquest mandat i també en l’inici de les entrevistes polítiques a la ràdio, en què ha repassat alguns assumtpes destacats de l’actualitat i del darrer ple municipal.

«Ara som un govern en minoria i això comporta que cada punt s’hagi de negociar molt bé i pot ser que en algun moment s’acabi tombant alguna proposta».

«Hi haurà canvis a l’IBI i a la taxa de residus i en això hi estem treballant. Tot sembla que s’haurà de pujar, la qüestió és concretar com».

« Les obres del camp de futbol no van com haurien. Hi ha hagut un contratemps tècnic amb una estació transformadora, més l’increment de preus fa que la construcció no sigui viable econòmicament i s’ha de fer un replantejament. Estem valorant un lliurament parcial dels vestidors i la graderia pel seu ús, que podria estar disponible a finals de gener o febrer».

«Crec que aquestes fires les més paritàries, també hem anat incorporant els artistes locals i fer una programació per a tothom».

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.10.2023