Ràdio Sant Sadurní
La portaveu de Sant Sadurní En Comú Podem és en aquest mandat la titular de les regidores d'Esports, Joventut i Cooperació

La portaveu de Sant Sadurní En Comú Podem, Arantza Molina, integra amb ERC el nou govern de l'Ajuntament de Sant Sadurní en el present mandat. En l'entrevista de la ronda política, ha repassat els principals reptes que afronta a l'executiu local i les seves regidories: Joventut, Esports i Cooperació.

"Qui m'havia de dir que ara estaria al govern després del recompte de vots de les eleccions. Érem la ventafocs del conte però ens hem convertit en la peça del trencaclosques per fer govern"

"Estic bastant contenta amb les meves regidories. A Esports és cert que és una àrea amb moltes entitats i és difícil tenir-les contentes a totes"

"Hem d'anar pas a pas i ara ens hem de centrar en els vestidors i la graderia del camp de futbol, que és el que més ens corre pressa i a la Unió Esportiva també. No donaré dates perquè fins que no vegi que podem estrenar les instal·lacions no ho diré"

"Des de l'Índex intentarem fer més activitats i de l'interès dels joves, dins de les possibilitats del servei"

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.10.2023