RÓdio Sant SadurnÝ
La potaveu de la CUP Sant SadurnÝ ha explicat el posicionament del grup, que per primera vegada va aprovar una modificaciˇ d'ordenances fiscals

Per primera vegada la CUP de Sant SadurnÝ va donar suport a unes ordenances fiscals. La seva portaveu, Arantxa Fernßndez, ha participat a la roda polÝtica mensual per explicar les raons del posicionament del seu grup i per abordar d'altres assumptes que s'han plantejat en la darrera bateria de plens municipals.

"El nostre vot afirmatiu a les ordenances Ús perquŔ les nostres reivindicacions que sempre portem al debat, com Ús revisar l'IBI industrial, la progressivitat fiscal, i vam veure que es comenšava a caminar".

"Aquest vot positiu de la CUP a les ordenances no vol dir que el govern tingui un vot segur per l'aprovaciˇ del pressupost, ni molt menys".

"S'ha d'explicar a la gent que el major cost de la gestiˇ dels residus Ús que, si no reciclem, el cost de portar tota la brossa de rebuig a l'abocador serÓ enorme. Hem de plantejar-nos si fer una pujada de mica en mica o esperar i que desprÚs l'increment de la taxa sigui bestial".

"En la mociˇ sobre Palestina sap greu algunes intervencions que es van fer al plenari. No es pot equiparar la violŔncia d'Israel i la del poble palestÝ".

 Entrevista completa 

PUBLICAT EL 08.11.2023