RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu d'En Com˙ Podem i regidora de Joventut i Esports ha estat molt clara a l'hora d'avanšar els efectes que la sequera pot tenir aquest estiu en serveis com la piscina o el Casal d'Estiu

Arantza Molina, regidora d'Esports i Joventut, i portaveu de Sant SadurnÝ En Com˙ Podem, ha parlat en la roda polÝtica de febrer de les darreres mesures a causa de l'estat d'emergŔncia per sequera i ha estat forša contundent davant la complexa situaciˇ en quŔ es poden trobar alguns serveis a l'estiu, com la piscina municipal o el Casal d'Estiu, i els esplais si la sequera persisteix o s'agreuja.

źNo podem descartar que aquest estiu ens trobem sense piscina. No vull imaginar l’escenari que pot afectar el Casal d’Estiu i els esplais. L’Ajuntament estarÓ al costat de totes les entitats, per˛ Ús un retpe difÝcil d’afrontar i hem d’apostar refugis climÓtics╗.

źConfio que desprÚs de Setmana Santa puguem tenir els vestidors i tan aviat com puguem fer front a la segona fase d’obres del camp de futbol i caldrÓ buscar un pla B quan s’hagi d’aixecar i arranjar el camp de joc╗.

Molina tambÚ ha parlat sobre la possibilitat que estÓ agafant cada vegada mÚs forša, de l'entrada al govern del PSC per aprovar el pressupost municipal i garantir una majoria a l'executiu

źHi ha alguns partits que tenen mal perdre. Vam decidir formar govern d'esquerres. Estem el corrent de les negociacions, no ens hem pronunciat. Penso que estem al mig i que podem donar l’equilibri entre els grups, tot i que Ús evident que amb la nova suma potser serÝem prescindibles. Per˛ crec que per Esquerra som importants╗.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 06.02.2024