Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de Junts per Sant Sadurní lamenta la manca de temps per avaluar la proposta de pressupost que es presenta aquest divendres al ple municipal

El portaveu de Junts per Sant Sadurní ha participat aquesta setmana a la roda política per tractar especialment la situació a la política local, amb el ple extraordinari de pressupost, que se celebrarà aquest divendres a les 19:30 hores, i l'acord que s'apunta amb l'entrada del PSC al govern de Sant Sadurní. Amat s'ha mostrat molt crític amb les formes de l'executiu local a l'hora de tractar la proposta de pressupost amb alguns grups de l'oposició. 

"Calia posar-se a treballar en el pressupost des de l'inici del mandat i no ho han fet, van tard. Suposo que tenen l’acord per aprovar-lo i que no seran tan irresponsables com amb les ordenances. S’han perdut tots aquests mesos que han estat de paràlisi i ara amb aquest nou govern passaran uns mesos més".

"Entenc que hi ha un pacte quan es convoca el ple de pressupost. ERC ha estat irresponsable perquè tenia l'opció de pactar a un cantó i un altre i ha perdut tots aquests mesos. Espero pel bé de Sant Sadurní que resolguin les desconfiances i hi hagi un govern fort".

"Amb nosaltes el govern no s’ha dirigit per negociar el pressupost. És del tot legítim, però el que no es pot fer és impedir que el principal partit de l’oposició tingui les eines per poder fer la seva tasca i tenir el temps per fer propostes".

"Cal planificar pels quatre anys de mandat i treballar el pressupost amb aquesta previsió. S’hauran de fer ajustos i canvis perquè aquest Ajuntament sigui més eficient".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 15.02.2024