Ràdio Sant Sadurní
  • La Unió Esportiva s'assegura jugar la promoció d'ascens a Tercera Catalana, i el sènior masculí de futbol sala segella la permanència a Tercera Nacional
  • Abril Jozan, campiona d'Espanya sots10 amb la selecció catalana

Gran cap de setmana pel futbol i el futbol sala sadurninenc, amb la combinació de bons resultats que han permès als equips sèniors masculins assolir els seus objectius. D'una banda, la Unió Esportiva aconseguia diumenge al camp de l'Avinyonet el punt que necessitava per tancar la lliga en la segona posició i assegurar-se el bitllet per disputar la promoció d'ascens a Tercera Catalana.

Per l'altra, el primer equip del Futbol Sala Sant Sadurní va tancar la jornada amb un triomf davant el Sant Joan Despí per 8 a 6 que, combinat amb d'altres resultats, els dona la permanència i la possibilitat de jugar una temporada més a la Tercera Nacional.

I una altra de les grans alegries de la setmana va arribar amb la jove jugadora del Futbol Sala Sant Sadurní, Abril Jozan Casanovas, que es va proclamar campiona d'Espanya sots-10 amb la selecció catalana, després de derrotar a la final Andalusia per 4 a 2, i en què la sadurninenca va ser una de les més destacades, aconseguint dos gols.

futbol salafutbol sala AbrilPromoció futbol

PUBLICAT EL 13.05.2024