Ràdio Sant Sadurní

La portaveu del Partit Popular reobre la roda política després del període electoral amb els comicis al Parlament de Catalunya i les eleccions europees

La portaveu del Partit Popular a Sant Sadurní, Mari Carmen Díaz, ha reobert la roda política de Ràdio Sant Sadurní del mes de juny, després de la pausa amb motiu de la pausa d'aquest espai motivat pels dos periodes i campanyes electorals d'aquests darrers mesos.

Díaz ha repassat algunes qüestions, com la situació econòmica de l'Ajuntament o la recomposició del govern, entre d'altres. 

"La gestió crec que és del dia a dia. Aquest any no hi ha hagut massa actuacions extraordinàries. No sé si amb l'entrada del PSC al govern això canviarà, però no ho sembla perquè no hi ha gaire dines a l'Ajuntament per a fer inversions".

"Hi ha projectes a mig fer, com el Parc de la Rambla, i iniciatives previstes, però estem a l'espera de subvencions i diners que puguin arribar".

"El govern ja ha avisat que revisaran els impostos, però a la gent no podem estar pujant sempre, els sous no augmenten en la mateixa proporció. Jo sempre he defensat que sóc més partidària d'aprimar les despeses i donar prioritat a allò que és més necessari".

"Està clar que s'ha de pagar a qui es dedica a una feina, però l'augment de la seguretat social ha estat molt gran i hi ha hagut un gran canvi en relació a les assistències. No sé fins a quin punt necessitem tants polítics treballant a l'Ajuntament. Jo sóc més tecnòcrata. Entenc que aquests canvis que s'han fet són favors".

"Les tradicions són difícils de canviar, però es podria repensar la possibilitat que els barris es poguessin celebrar en diversos caps de setmana".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí

PUBLICAT EL 06.06.2024