Ràdio Sant Sadurní
La regidora d'Esports i Joventut ha fet un repàs a les seves àrees i als darrers assumptes de l'actualitat, com la incorporació del romanent al pressupost i la reorganització del govern

La regidora d'Esports i Joventut i portaveu de Sant Sadurní En Comú, Arantza Molina, ha participat a la roda política del mes de juny, en què ha repassat algunes de les accions i projectes destacats de les seves àrees i també de l'actualitat política i municipal.

"Desitjaria que al setembre, amb l'inici del curs esportiu, la Unió Esportiva Sant Sadurní pugui fer servir els vestidors i fer servir les instal·lacions, dutxar-se, ara que tenim aigua, i fer-ho en condicions".

"Incorporem uns 41.000 euros. S'ha de remodelar la coberta del pavelló de la Zona Esportiva. Té moltes goteres i estava fent malbé el terra. L'entrada del romanent ens ha donat molt d'aire per poder afrontar moltes necessitats i algunes urgències, com aquesta"

"Comptem amb unes 340 inscripcions al Casal d'Estiu. Estem molt contents, ens agradaria tenir-ne més si es pot, però això demostra que tant els nens com les famílies tan contents amb el servei que es dona".

"Hi ha hagut canvis al govern. Una opció hagués estat repartir la partida entre tots, jo continuo mantenint les tres regidories que tenia. Al final s'ha optat per augmentar aquesta partida amb els regidors nous".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 11.06.2024