Ràdio Sant Sadurní
El líder del PSC repassa l'entrada dels socialistes al govern local i les línies de treball del seu grup

El primer tinent d'alcalde, Pedro Campos, ha repassat en la ronda política de juny l'entrada del PSC al govern, per garantir estabilitat a l'executiu local, així com d'altres assumptes de l'actualitat de la vila. 

"Volíem un Ajuntament fort i amb un alcalde i un lideratge fort de quatre anys. Però a canvi hem demanat unes contraprestacions. Crec de mica en mica es va notant la nostra entrada, com al carrer. Un dels nostres projectes estrella és recuperar la caserna i de moment ja la tenim desocupada"

"A l'hora de fer al pacte, jo els cedia l'alcaldia però volia estar al costat de l'alcalde i estar al seu nivell de responsabilitat. No podia cobrar el mateix però sí una que dignifiqui la política"

"Algunes regidores ja estaven ben estructurades, però el que volem és posar les persones al centre en algunes àrees. No ha estat fàcil confrontar programes però sí voluntat d'arribar a un acord i hem estat generoses totes les parts"

"En els darrers anys ens havíem queixat molt dels pressupostos per fascicles. Aquest any amb la llei de la despesa no tenim clar si tot el romanent el podem destinar a despesa. Esperarem cap a l'octubre per saber exactament què podem fer".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 14.06.2024