Ràdio Sant Sadurní
La portaveu d'ERC tanca la roda política de juny per parlar de la nova configuració de govern i dels darrers acords presos, com l'aprovació del romanent o les noves dedicacions i retribucions

Marta Castellví ha completat la roda política del mes de juny després d'un controvertit darrer ple ordinari en què es va generar un debat intens en relació a les dedicacions i retribucions, i que ha tingut reflex en les entrevistes amb els portaveus municipals, després de l'entrada del PSC al govern.

La portaveu d'ERC i segona tinent d'alcalde ha parlat sobre aquesta i d'altres qüestions, com la del romanent de tresoreria, que complementa el pressupost municipal d'aquest any. 

"Si la baixa abstenció hagués estat només amb les europees podríem fer la lectura errònia que potser ens queden lluny les decisions. Però també ha passat a les municipals i a les eleccions al Parlament. Hem de fer una reflexió de què estem fent malament, sobre tot amb el vot jove, que no se senten implicades i interpel·lades"

"Quan va començar el mandat vam prendre la decisió que creiem més convenient. Amb els mesos i sobre tot per l'aprovació del pressupost i els projectes de futur vam optar per fer un acord de govern a tres bandes"

"Ara som 11 al govern, més ampli i representatiu. Hi ha més veus i crec que és positiu. Ens dona una estabilitat per poder tirar endavant els projectes de les diferents regidories"

"El romanent s'ha de destinar a inversions i hem de tendir a que deixi de servir per a despesa corrent".

"Cada govern veu la política de manera diferent i la manera de fer política també. Les dedicacions són decisions polítiques però que tenen un component personal. Ens sap greu els titulars o discursos esbiaixats que s'han donat. Estem molt lluny dels topalls de sous que fixa la legislació".

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí:

PUBLICAT EL 19.06.2024