Ràdio Sant Sadurní
Aquest divendres 19 i dissabte 20 de juliol hi haurà activitats lúdiques i de cultura popular i els concerts de Julieta, Ginestà i Bivac, entre d'altres

L'organització del festival Arrels - anteriorment Acampada Jove - està enllestint els preparatius a Can Mas de la Riera per l'edició 2024 que arriba amb alguns canvis de format i que se celebrarà aquest divendres 19 i dissabte 20 de juliol, amb els concerts de Julieta, Ginestà i Bivac com a principals caps de cartell.

Aquest divendres a les 14h es farà l'obertura de la zona d'acampada i al llarg de la tarda i el vespre s'han programat diverses activitats, com les finals del certamen Música Jove i un final de festa.

El dissabte arrencarà a les 11 del matí amb castells, un quinto i vermut popular; a la tarda hi haurà una xerrada i concert de Cesk Freixas, a partir de les 16h, i posteriorment tallers, una cercavila, abans dels plats forts musicals del festival. Poc després de les 23h estan previstes les actuacions de Bivac, Ginestà, Julieta, Kintus i Dj Hurtu.

Per a més informació podeu consultar el web www.acampadajove.cat.

PUBLICAT EL 18.07.2024