Ràdio Sant Sadurní
Julieta, Ginestà o Cesk Freixas, entre d'altres van actuar durant el cap de setmana

Arrels, la festa major de l'Acampada Jove, va tancar dissabte la seva primera edició d'aquest nou format a Sant Sadurní d'Anoia. Enguany, l'organització ha apostat per un format 360, amb més oferta d'activitats i tallers, i amb un espai únic d'acampada i concerts.

Un festival 360 que ha aplegat centenars de joves divendres i dissabte per ser la veu dels Països Catalans. L'eix principal d'Arrels ha estat la cultura popular i la defensa de la llengua catalana. A la segona i última nit d'Arrels, Julieta, Ginestà, Bivac i Kintus han fet vibrar als acampats i acampades.

El director del festival, Pol Baldomà, ha valorat l'Arrels 2024 molt positivament "hem tornat a les arrels del projecte, on posem al centre viure 2 dies en un espai compartit amb joves dels Països Catalans". El director ha afegit que, en el moment polític que vivim, "els joves tenim un paper cabdal en la defensa dels nostres drets davant d'aquells que ens amenacen en retrocedir"

Durant el dia, s'ha celebrat la Diada Castellera, un Quinto Musical, tallers, entre d'altres. Després del dinar popular, Cesk Freixas ha compartit una estona amb el públic per reflexionar sobre el panorama musical en català i combativa. També ha ofert un concert en acústic.

PUBLICAT EL 22.07.2024