Publicació 29.06.2018
  • Activitat

    Aquests tallers són finançats amb càrrec als fons rebuts del Ministerio de Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad, Secretaría de Estado de Igualdad.

    pacto de estadoministerio igualdad

  • Curs
    4t d'ESO
  • Descripció

    El sistema sexe-gènere fa que el procés de socialització sigui diferencial per als dos gèneres hegemònics, marcant així unes pautes de comportament social i una identitat de gènere que ha de correspondre amb el sexe biològic. Aquest fet genera uns pensaments, sentiments, valors i uns rols concrets segons en quin gènere t’identifiquis, invisibilitzant les altres identitats que no corresponguin amb la normativa binaria.

    Aquest serà un taller no mixt, és a dir: Un encarat a persones que s'identifiquin més amb el gènere masculí on es revisaran els paràmetres de la masculinitat tradicional amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i debat que permetrà repensar la masculinitat i dels valors associats a la masculinitat estereotipada i el masclisme. Per altra banda, el taller per a aquelles que s'identifiquin amb el genere femení, tindrà com a punt de partida la desigualtat que viuen les noies, i que tindrà com a objectiu crear un espai d'intercanvi i reflexió que permetrà aprofundir sobre els estereotips de feminitat, i on poder forjar l'autoestima i aprendre a fer-se respectar.
    Ambdós* tallers seran un espai on compatir dubtes i inquietuds.

    * Amb antelació es preguntarà al professorat la realitat identitària de l'alumnat, per tal d’adaptar el/s taller/s al centre.

  • Lloc de realització
    Aules per separat
  • Data de realització
    Durant el curs escolar
  • Contacte
  • Sol·licitud

    Sol.licitud abans del 17 de setembre de 2021