Adreçat a tots els perfils i sectors:
− Adreçat a empleats administratius amb o sense atenció al públic,
- Dependents/es i Venedors/es dins de la cadena de valor d'alimentació i begudes.
− Adreçat a empleats del sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.
OBJECTIUS
▪ Utilitzar tecnologies per resoldre problemes tant en un entorn de la cadena de valor d'alimentació i begudes com en un entorn de la restauració.
▪ Entendre les possibilitats i limitacions de les tecnologies considerant entorns dels sectors esmentats.
▪ Prendre decisions en el moment d´escollir una eina digital tenint en compte les especificacions dels entorns de la cadena de valor d'alimentació i begudes i de la restauració.
▪ Mantenir la informació dels nous desenvolupaments tecnològics actualitzada.
PROGRAMA
▪ Estat de l'art de les diferents tecnologies digitals, particularitzades pel sector de la producció, elaboració i venda d'alimentació i begudes i també al sector de la restauració.
▪ Potencial i limitacions dels dispositius i recursos digitals en funció dels entorns a qui va adreçada aquesta competència.
▪ Aplicació de les tecnologies i les tasques que poden fer. Exemples particularitzats pel sector de la producció, elaboració i venda d´alimentació i begudes i també al sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.
▪ Integració de les eines tradicionals amb els mitjans digitals en xarxa particularitzat pel sector de la producció, elaboració i venda d´alimentació i begudes i també al sector de la restauració.
▪ Fonts d´informació de tecnologies i serveis per estar actualitzat.
Per a més informació: tttpenedes@ccapenedes.cat / 938900000 (ext. 130/134)