Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 17ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Oferta formativa
millora
Tallers per a la millora de l'ocupabilitat i identitat digital
 • Descripció: 

  Es realitzaran quatre tallers de dos sessions cadascú amb l'objectiu de reorientar a les persones en cerca de feina en el seu projecte professional, millorant les seves opcions d'ocupabilitat mitjançant l'elaboració del seu currículum per competències, l'entrenament dels processos de selecció i el coneixement i pràctic dels canals de recerca de feina més eficaços. El quart taller es pot fer de forma independent, tot i que es recomana que es dugui a terme immediatament després dels altres 3 tallers.

  A les sessions s'entregarà material de treball i suport.  La metodologia de les sessions és participativa, dinàmica i pràctica.

 • Lloc: 
  Nexes
 • Adreçat a: 
  persones en cerca activa de feina
 • Horari: 
  9h30' a 13h
 • Dates del curs: 
  3, 8, 10, 15, 17, 22 i 30 de novembre i 1 de desembre de 2017
 • Continguts
  TALLER 1 PRESENTAR LA PROPIA CANDIDATURA DE MANERA ATRACTIVA

  2 sessions de treball

  El CV clàssic és insuficient, hem de tenir una bateria de suports per presentar-nos com el/la professional que l'empresa necessita.
  Podem crear i posicionar la pròpia marca, diferenciant-la de la resta i mostrant-ne la peculiaritat, realitazant un CV per competències

  TALLER 2 ESTRATÈGIES PER SUPERAR UN PROCÉS DE SELECCIÓ AMB ÈXIT

  2 sessions de treball

  Les empreses cerquen persones que s'ajustin a les seves necessitats, i que tinguin millors competències transversals.
  A través d'aquest taller es mostraran i practicaran dinàmiques, proves i l'entrevista per competències que cada cop s'empreen més per captar aquestes capacitats, coneixements i habilitats

  TALLER 3  CANALS MÉS EFECTIUS PER CERCAR FEINA

  2 sessions de treball

  Els darrers estudis apunten que n'hi ha tres vies que cal explotar especialemnt en la cerca de feina:

  • el networking
  • l'autocandidatura
  • les xarxes socials


  TALLER 4  IDENTITAT DIGITAL 

  2 sessions de treball

  Les xarxes socials ofereixen formes alternatives de trobar feina i sobretot de potenciar el propi  perfil professional, però cal tenir en compte alguns aspectes com la identitat digital, la Reputació i la Marca Personal; coneixent-ne bé totes les seves possibilitats i efectes.
  Durant les sessions es treballarà la creació estratègica d'un perfil professional a la principal Xarxa Social Professsional: Linkedin, per atraure possibles oportunitats professionals.

  Expertes: 


  anna

  Anna Fló : Orientadora laboral i Formadora. Especialista en orientació laboral per competències i gènere fent de docent i assessora amb persones en procés de recerca de feina. Diplomada en Educació Social, Màster en Polítiques d’Igualtat i Gènere. 16 anys d’experiència en orientació i inserció laboral aplicant el model d’ocupabilitat per competències. Coautora de diferents productes formatius i eines metodològiques.  ari

  Ari Vigueras:  Psicòloga i Psicopedagoga. Postgrau en Social Media Management. Master en Formació de persones adultes, especialitat en en Formació i Treball. Habilitat en el disseny i implementació de Plans de Social Media Markteing en empreses. Competències per a la gestió professional de Xarxes Socials corporatives i professionals. Especialitzada en el disseny i acompanyament d'estratègies de Marca Personal i Recerca de feina.


  Places limitades - imprescindible fer reserva prèvia


  Organitza: 


  logo ajuntmaent      nexes


  Amb el suport de: 


  GENERALITAT    MINISTERIO EMPLEO  soc 


  Col·laboren: 


  aj Gelida        aj Torrelavit      aj Subirats


© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)