Publicació 25.02.2022
Es poden sol·licitar fins al 29 d'abril, quan el contracte de lloguer no superi els 800 euros mensuals

L'Oficina municipal d'Habitatge de l'Ajuntament de Sant Sadurní informa de l'inici del termini de subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans que ofereix la Generalitat de Catalunya.
 
Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones que, en l'any de la convocatòria, tinguin 65 anys o més en risc d’exclusió social.

Beneficiaris

Cal que siguin titulars d'un contracte de lloguer que no superi els 800€ mensuals, estar al corrent de pagament del lloguer i amb les administracions (AEAT, ATC i SS), que sigui la seva residència habitual i que no superin els 30000 € d'ingressos anuals entre tota la unitat de convivència.

Què han de portar

Document identificatiu de tots els membres de la unitat familiar, els rebuts de lloguer pagats fins al dia de la presentació de l'ajut, el full de sol·licitud (que es pot demanar a l'Oficina municipal d'Habitatge), el contracte de lloguer, la declaració de renda del 2020; certificats de pensió o similar, certificats d'incapacitat, carnets de família monoparental o nombrosa, si s'escau.

Les sol·licituds i la documentació es poden presentar a l'Oficina municipal d'Habitatge, demanant cita prèvia, o per via telemàtica a l'Agència de l'habitatge de Catalunya a través del següent enllaç.

Per a més informació podeu trucar a l'Oficina Municipal d'Habitatge al telèfon 93 891 03 25 ext. #5215 o bé visitar el web www.santsadurni.cat/habitatge

porta