Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 33ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Els formularis
Publicitat FIL / Ràdio Sant Sadurní

Per tal de completar la reserva d'un espai a l'agenda en paper del FIL (Full d'Informació Local) o contractar una campanya publicitària a Ràdio Sant Sadurní, cal omplir el següent formulari. En cas de dubte o consulta pots adreçar-te a l'Ajuntament trucant al 9389810325 o bé al correu electrònic comunicacio@santsadurni.cat

Important: En el cas de l'agenda del Full d'Informació Local, serà imprescindible enviar aquest formulari abans del dia 20 del mes anterior a la publicació del FIL.

*
*
*
DADES FISCALS
*
*
*
*
*
*
PUBLICITAT FIL
Cliqueu per veure l'ajuda Format de l'anunci*
Mes
Publicitat Ràdio Sant Sadurní
Cliqueu per veure l'ajuda Tipus de campanya
Número de passis al dia

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.