Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert13║C--1║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Publicitat FIL / RÓdio Sant SadurnÝ

Per tal de completar la reserva d'un espai a l'agenda en paper del FIL (Full d'Informaciˇ Local) o contractar una campanya publicitÓria a RÓdio Sant SadurnÝ, cal omplir el segŘent formulari. En cas de dubte o consulta pots adrešar-te a l'Ajuntament trucant al 9389810325 o bÚ al correu electr˛nic comunicacio@santsadurni.cat

Important: En el cas de l'agenda del Full d'Informaciˇ Local, serÓ imprescindible enviar aquest formulari abans del dia 20 del mes anterior a la publicaciˇ del FIL.

*
*
*
DADES FISCALS
*
*
*
*
*
*
PUBLICITAT FIL
Cliqueu per veure l'ajuda Format de l'anunci*
Mes
Publicitat RÓdio Sant SadurnÝ
Cliqueu per veure l'ajuda Tipus de campanya
N˙mero de passis al dia

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligat˛riament
AvÝs: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiˇ en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informÓtic. AixÝ mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ, en els termes inclosos a la legislaciˇ vigent, mitjanšant escrit adrešat a qualsevol dels punts d'atenciˇ ciutadana.

Pujar al principi de la pÓgina