Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert26ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Plantada escolar d´alzines i 22a plantada d´arbres d´Adema, al Parc de l´Avernó i al costat del riu Anoia

Imatge inexistentEls alumnes d’infantil del Col•legi del Carme van fer el divendres 18 de novembre una plantada d’alzines al parc de l’Avernó. Es tracta d’unes alzines que havien fet créixer a l’escola a partir de glans i que va servir per acostar els infants a la natura, alhora que fer-los particeps del procés de creixement dels arbres. 

L’activitat l’organitzava l’ADF Sant Sadurní, amb la col•laboració de l’Ajuntament, i va comptar amb la presència de la primera tinent d’alcalde, Susanna Mèrida. 

I diumenge hi va haver una nova plantada d’arbres, en aquest cas de salzes, al costat de la passarel•la del riu Anoia. Es tractava de la 22a plantada d’arbres d’Adema, que era qui organitzava l’acte, amb la col•laboració de l’ADF Sant Sadurní i de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, que hi va aportar els arbres i les eines. 

Imatge inexistentAcompanyats per una pluja fina, que no va impedir de realitzar l’acte, una vintena de persones van contribuir a embellir la zona amb la plantada de sis salzes, d’entre dos metres i mig i tres d’alçada, en unes placetes en què en aquests moments no hi havia res plantat.

Pujar al principi de la pàgina