Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta21ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Participació al sorteig de dorsals de la Zegama Aizkorri 2024
  • Les corredores i corredors sadurninencs interessats poden presentar la seva sol·licitud a través de la Seu Electrònica fins al 24 d'abril
  • Els dorsals són limitats

L'Ajuntament de Sant Sadurní informa que aquelles persones interessades poden presentar sol·licitud per participar al sorteig de places a la cursa de muntanya Zegama Aizkorri 2024, que se celebrarà el proper 26 de maig.

L'Ajuntament de Zegama, municipi agermanat amb Sant Sadurní d'Anoia, facilita a cada edició unes invitacions per tal que corredors de la vila puguin prendre part en aquesta prestigiosa prova internacional.

Cal presentar una instància genèrica i la documentació requerida fins al proper 24 d'abril a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Es requereix estar empadronat al municipi i acreditar haver participat i finalitzat una cursa de muntanya en els vuit mesos anteriors a la celebració de la prova.

Una vegada certificada la veracitat de les dades i informació facilitada, l'Ajuntament celebrarà un sorteig públic entre totes les sol·licituds presentades vàlides per tal d'assignar els dorsals i les places a la cursa.

zegama aizkorri

Pujar al principi de la pàgina