Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Resum del ple municipal d'abril
  • El plenari dona l'esquena una moció de la CUP per estudiar la viabilitat de remunicipalitzar la deixalleria municipal
  • El 15 de maig es preveu una sessió extraordinària per incloure el sorteig de meses amb motiu de les Eleccions europees

Aquest dimarts es va celebrar una ràpida sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Sant Sadurní. A la primera part es van resoldre favorablement diversos assumptes de tràmit, com la pròrroga d’alguns serveis, la revisió per qüestions tècniques d’algunes ordenances fiscals, el reconeixement extrajudicial de factures o l’adhesió al conveni per a participar en la borsa temporal de tècnics auxiliars de biblioteca. 

 Mocions

El ple va estendre’s més per debatre una moció presentada per la CUP en què sol·licitava un estudi per avaluar la possibilitat de remunicipalitzar la deixalleria municipal per tal de millorar-ne la prestació. La proposta va decaure amb el vot contrari de la resta de grups, a excepció de Sant Sadurní en Comú, que s’hi va abstenir. 

Moltes de les formacions es van mostrar contràries a aturar el procés de licitació del servei, que a es troba en situació de pròrroga forçosa, alhora que van assenyalar discrepàncies i dubtes sobre les possibilitats que l’estructura actual de l’Ajuntament pugui fer-se càrrec del servei.  

Després de donar compte dels decrets d’alcaldia i els acords de la junta de govern, la sessió es va tancar amb alguns precs del Partit Popular sobre l’estat d’algunes zones urbanes i espais de la via pública. El govern va respondre a les consultes de les tasques de neteja i arranjament que es fan al carrers i també va informar arran d'una altra pregunta de la portaveu popular que a mitjans de juny està prevista la visita de la Policia Local per a l’expedició de DNI. 

Abans de donar per acabat el ple, l’alcalde va avançar que el proper 15 de maig estaria previst un ple extraordinari per a incloure el sorteig de meses amb motiu de les eleccions europees que s’han de dur a terme al juny. 

ple abril

Pujar al principi de la pàgina