Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 01.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El web municipal es renova
El portal potencia la interacció amb el ciutadà i la presència de les xarxes socials

Nou web municipalCoincidint amb la nova edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní, una de les cites amb major promoció i projecció de la capital del cava, l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia estrena nou web municipal.

El nou portal, que presenta un important canvi estètic i d’organització dels continguts,  aposta per l’accessibilitat i una major interacció amb la ciutadania.

S’ha simplificat el menú d’accés i la navegació, reestructurant les seccions i ordenant la informació de l’Ajuntament, els serveis i equipaments municipals. També s’incorporen plenament les aplicacions i potencialitats de les noves tecnologies i les xarxes socials. Els usuaris podran, per exemple, adreçar-se a l’Ajuntament, sol.licitar una visita o fer una preinscripció mitjançant formularis i bústies de contacte online.

La portada incorpora una finestra d’Instagram per compartir contingut mitjançant el hashtag #santsadurni i també s’ha habilitat un accés a l’agenda per a què les entitats i associacions puguin fer difusió directa de les seves activitats, mitjançant la pestanya Suggerir un acte.

S’ha potenciat l’eina del cercador, situant-lo a la part alta del web i dotant-lo d’un motor de cerca més desenvolupat.  També s’han reforçat els accessos directes, tant per a l’usuari que viu a Sant Sadurní com aquell que ens visita, de tal manera que amb un sol clic es pugui accedir a seccions com la de telèfons d’interès o els horaris del transport públic, la informació bàsica dels serveis o la promoció turística de la vila, entre d’altres.

El nou web ha incorporat disseny responsive o adaptatiu, assegurant així una correcta visualització dels continguts a tots els dispositius mòbils, tant telèfons com tauletes.

Més novetats

Aquesta posada en marxa del nou web ve acompanyada per la renovació del portal de Ràdio Sant Sadurní, que queda integrat en el web municipal però que es pot visitar també des de www.radiosantsadurni.cat. En les properes setmanes s’actualitzarà també la seu electrònica i s’estrenaran els portals del servei de Joventut i el de Promoció Econòmica. Un altre dels canvis és la creació d’un espai de Transparència, des del que l’Ajuntament obrirà una finestra a tota la informació administrativa, financera i de gestió.

El portal es troba encara en construcció, per això es convida als usuaris i veïns que ens facin arribar les seves aportacions i comentaris per tal de millorar i fer d’aquest web una eina de comunicació més eficient, útil i àgil entre l’Ajuntament i la ciutadania. Contacta amb l'Ajuntament

Pujar al principi de la pàgina