Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat35ºC-21ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Concert amb Steve Smyth & The Outlaws (blues i rock)
Fires i Festes 2016
Fires Steve Smith

L'atemporalitat és una qualitat difícil de precisar, però per al cantant i compositor Steve Smyth és la seva principal virtut. Provinent de la costa sud de New South Wales (Austràlia), la vida itinerant de Smyth l’ha portat a llocs com Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Mai s’atura prou temps com per arrelar-se a un lloc i va absorbint experiències que plasma en les seves cançons.

Després del gran èxit del seu anterior disc “Re-lease” (2011), ens porta el seu segon disc “EXITS” (2014) amb el segell “Ivy League Records”, amb el més que energètic tema “Shake it”, nominat per la revista Rolling Stone com un dels millors vídeos de l’any.

Aquest disc va ser gravat a Echo Park, a l’ombra dels turons de Hollywood i amb Joey Waronker a la bateria (Atoms For Peace, Thom York, Beck) i Gus Seyffert al baix (The Black Keys, Norah Jones). “EXITS” uneix el blues amb ritmes esgraonats i marcats per les guitarres abstractes. Un disc ple de contrastos que mostra tota la seva força però també la seva dolçor.
Desde els carrers de París ha fet de teloner de grups com The Killers, Angus i Julia Stone i Lanie Lane. Smyth ha demostrat una vegada i una altra tenir un directe devastador i viu. Una veu empapada de Bourbon amb textura de Louisiana, moltes vegades capaç d’elevar-se fins al cel amb dolçor. És temptador comparar Steve Smyth amb algun dels grans vocalistes de les últimes dècades.

Pujar al principi de la pàgina