índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Envà. Entre 250kg de palla* i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.
10 DE JULIOL DE 2019

*IMPORTANT. Tenir en compte que la palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat.

ENVÀ un univers particular de palla ple d’acció, subtilesa i tocs d’humor

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.  Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais.

Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim la estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.

Idea original: Amer i Àfrica
Intèrprets: Amer i Àfrica
Acompanyament escènic: Jorge Albuerne
Mirada externa: Karl Stets
Il·luminació: Ivan Tomasevic
Música: Karl Stets Vestuaris (a concretar)
Coproducció: De Mar a Mar – Pirineus de circ (POCTEFA)

Xarxes socials:

Web

Facebook

Instagram