Publicaciˇ 18.09.2019
Els dies que vindran
Diumenge 22 de setembre comenša la temporada amb 'Els dies que vindran'

El proper diumenge, 22 de setembre, engega de nou el Cinema al Casal, una iniciativa impulsada pel servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, que es va iniciar la temporada passada i va tenir molt bona acollida. L'objectiu és apropar al públic sadurninenc propostes cinematogràfiques actuals i de qualitat.

La novetat d'enguany és l'adhesió al Cicle Gaudí, promogut per l'Acadèmia del Cinema Català, que en aquesta edició arriba ja a una cinquantena de sales, amb l'objectiu d'apropar el cinema català als punts del territori que no tenen accés a aquesta oferta. Des que es va iniciar el projecte l'any 2016 el nombre de poblacions adherides s'ha multiplicat per quatre.

Les sessions seran el penúltim diumenge de mes a les 18:30h al Casal d'Entitats, que l'any passat va renovar el seu equipament tècnic per oferir una millor qualitat d'imatge i so, i l'entrada tindrà un cost de 3€. Les pel·lícules, que s'han projectat recentment a les sales de cinema catalanes, s'emeten alhora als diversos municipis de Catalunya adherits al cicle.

Setembre: Els dies que vindran

La primera de les pel·lícules que es projectarà serà 'Els dies que vindran', de Carlos Marqués-Marcel amb Maria Rodríguez i David Verdaguer, Bisnaga d’or a la millor pel.lícula en el Festival de Màlaga 2019. Serà diumenge 22 de setembre a les 18:30h.

La programació comença aquest mes de setembre i s'allargarà fins al juny de 2020.

El 20 d'octubre i el 17 de novembre es podrà veure les pel·lícules 'La Vida sense la Sara Amat' i 'Me llamo Violeta'.