S'ajorna de nou per la situaciˇ sanitÓria i es reprogramarÓ quan sigui possible

AJORNAT fins que la situaciˇ sanitÓria ho permeti

╔s sabut de tothom que els protagonistes dels contes tradicionals poseeixen el do de l'eterna joventut. Malgrat el pas dels segles, la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells. Per estranyes circumstÓncies, per˛, han estat objecte d'un terrible experiment i han envellit de cop.

L'Operaciˇ A.V.I. consistirÓ en un llarg viatge i un reguitzell de peripŔcies per recuperar de nou la joventut. D'aquesta manera els avis i Óvies,  de debˇ, podran seguir explicant els contes i no cauran en l'oblit. Ni els avis, ni les Óvies, ni els contes.

Î  
TrÓiler Operaciˇ AVI.movTrÓiler Operaciˇ AVI.mov

La companyia  igualadina FarrÚs i brothers,  ens presenta un espectacle de titelles,  un projecte d’intercanvi intergeneracional,  que vetlla pel contacte entre infants, joves i gent gran.

On s' empodera a la gent gran, reconeixent el valor de la seva saviesa i coneixements,  com agents transmisors de  la cultura i tradicions.

Degut a les circumstÓncies actuals, per lÝmit aforament , cal inscripciˇ prŔvia.

Inscripciˇ Operaciˇ Avi

En en moment que les places estiguin exhaurides, us podeu inscriure  a la llista d'espera,  per optar a alguna plaša en el cas que hi haguÚs alguna vacant.

LLista d'espera

La realitzaciˇ de l'acte, estÓ supeditada a l'evoluciˇ de la pandŔmia.