índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

La regidoria de Joventut, amb el suport de la Fundació Ferrer i Guàrdia, ha iniciat el procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut. Es tracta d'un instrument estratègic i participatiu que permetrà definir, impulsar i coordinar les actuacions que es portaran a terme al municipi en matèria de joventut durant el període 2022-2025. 

Actualment, el pla es troba en la fase de diagnosi. Aquesta fase ha de permetre obtenir una radiografia de les mancances i potencialitats relacionades amb l'àmbit de la joventut per poder dissenyar i promoure polítiques eficaces i d'interès per a la població jove de Sant Sadurní d'Anoia.

L'objectiu general d'aquest projecte és apropar-nos a la realitat dels i les joves del municipi i recollir les vostres opinions, inquietuds, necessitats, propostes per disposar d'elements que permetin orientar les línies d'actuació dels propers anys.

Per aquest motiu s'ha posat en marxa un procés de participació que permeti incorporar les vostres opinions al nou Pla Local de Joventut.

Enquesta Jove Sant Sadurní d'AnoiaSi tens coses a dir, si tens entre 12 i 29 anys, si penses que hi ha coses que no es fan, si penses que mai t'escolten... ara és el moment! Vinga, respon el qüestionari, passa a l'acció i digues la teva!!

Les respostes seran analitzades per la Fundació Ferrer i Guàrdia.

Termini finalitzat

Enquesta PLJ

SESSIÓ PARTICIPATIVA JOVE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA

Si ets un/a jove sadurninenc i vols fer escoltar la teva veu, participa a una de les sessions participatives que es realitzaran el dia 20 de maig

Hi hauran 2 sessions segons l'edat: 

  • 17:30h -> joves d'entre 13 i 16 anys.
  • 19:30h -> joves d'entre 17 i 29 anys.

Si vols participar, escriu-nos a index@santsadurni.cat o envia'ns un WhatsApp al 607 368 193.

PLJ SP 2
PLA LOCAL DE JOVENTUT 2017-2020

Consulta el Pla Local de Joventut 2017-2020

Pla Local 2017-2020

Pla Local 2017-2020

Fitxer: Pla_Local_Sant_Sadurni_17_20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 120
Mida: 2,4 MB