teixint poesia

SENSE PLACES DISPONIBLES

Per celebrar Sant Jordi, el divendres 23 d’abril a les 20h tindrà lloc al celler del CIC Fassina la presentació del llibre «Teixint poesia» de Natalia Colet.

Text introductiu de la Natalia Colet: Nascuda a Sant Sadurní d’Anoia el 9 de desembre del 1949, vaig anar a l’escola de les Germanes Carmelites Vedrunes fins els 14 anys. L’any 1972 en motiu del meu casament vaig traslladar-me a Ca L’Avi a Subirats. Tinc un fill, una filla i quatre néts. Les meves activitats culturals i comercials les faig a Sant Sadurní, sóc membre des del seu inici del Club de Lectura “ Celler de Lletres” de la Biblioteca Ramón Bosch de Noya i del Club d’Escriptura “ Tast de Paraules”, també sóc lectora voluntària de l’EVA 354 des de fa sis anys a la Casa del Avis i a la residencia de La Fontsanta, tasca que malauradament degut al COVID de moment ha quedat suspesa..

La meva passió per llegir poesia ve de lluny, però no ha estat fins la darrera dècada en que ha sorgit l’escriptura, tal vegada fruit del pòsit acumulat de tanta lectura. A partir d’aquí he intentat formar-me fent diversos cursos .

“Teixint poesia” és la tria dels poemes d’aquests darrers anys dels quals n’he fet sis apartats diferenciant cada un d’ells amb un color i una il·lustració de plantes i flors que generosament la Josepa Pérez ha posat a la meva disposició. La meva poesia generalment és de vers lliure, m’agraden els encavallaments i també intento que tinguin un cert ritme.

Places limitades i inscripció obligatòria. Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció. És imprescindible fer reserva prèvia i s'ha de fer una inscripció per persona. 

Formulari d'inscripció

Totes les activitats es duran a terme respectant les mesures sanitàries i de restricció marcades pel PROCICAT per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.