Taller teòric i pràctic a càrrec de Susana Ros. Activa't
En aquest taller parlarem obertament i clarament de la menopausa, per comprendre tot el que comporta, i farem exercicis pràctics per acceptar, acollir i viure millor aquest període.

menopausa 21

Dirigit a totes les dones, especialment les dones majors de 40 anys i les dones que ja estan en el climateri o en la menopausa.
De la menopausa se'n parla poc, i del poc que se'n parla, se'n parla de manera superficial i més aviat negativa. A més, moltes dones viuen la menopausa com una càrrega.

La menopausa forma part de la ciclicitat de la dona, i és un període ple de reptes, però també d'oportunitats. És evident que la menopausa té unes conseqüències físiques, sexuals, emocionals, mentals i energètiques, que d'entrada ens poden semblar negatives. No obstant això, darrera d'aquestes conseqüències i dels canvis que comporta, hi ha moltes potencialitats (si ens obrim a elles!).

La menopausa ens convida a deixar enrere un període de la vida per a embarcar-nos en un altre de diferent, a anar més a poc a poc, a mirar cap endins, a tornar cap a nosaltres mateixes, a empoderar-nos, i des d'aquí, posar el nostres dons, habilitats, coneixement i experiència al servei dels altres.

Per qüestions d'aforament cal inscripció prèvia al següent enllaç:

Formulari