Amb inscripció prèvia al web: http://www.santsadurni.cat/elbatecdeltemps
el batec del temps

Cal inscripció prèvia al següent enllaç: 

 FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Recull de 24 històries de ficció que tenen la resiliència i el pas del temps com l´escenari de fragments de vida.

Estructurat amb quatre capítols -les quatre estacions de l´any-, ens parla de les moltes arestes d´una intimitat silenciosa: amor, desamors, i lluites internes per a vèncer enfermetats. I també d´altres arestes que en podríem anomenar d´intimitat pública: refugiats dels Balcans, l´exili republicà de la guerra civil espanyola, les inundacions del Vallès, l´atemptat terrorista de Barcelona… Un llibre, també, on són molts els tributs literaris que hi apareixen: Mercè Rodoreda, Montserrat Roig, Maggie o´Farrell, Jorge Luis Borges, Wajdi Mouawad, etc.

Arxiu extern

Rosa M. Prat i Balaguer

Va néixer a Terrassa el 1950 i viu a Sant Sadurní d’Anoia. És doctora en Ciències de l’Educació i llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Va exercir de mestra i directora d’educació primària, i actualment està jubilada.

Ha publicat el llibre Coneguem Sant Sadurní d’Anoia i les novel·les Pedres blanques, finalista del Premi Autor Revelació de l’Ateneu Barcelonès el 2016, el recull de contes El batec del temps el 2020 i el 2021 la novel·la Terra de vinyes, guanyadora del VIè Premi Celler de Lletres que convoca la Biblioteca Municipal de Sant Sadurní d'Anoia.

A través de la narrativa de ficció, intenta recuperar la memòria històrica i donar veu a les dones.