Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Dissabte27.11.2021
 
L'exposició ofereix una mirada íntima de la casa i la família i es podrà veure lliurement en horari habitual d'obertura de la Fassina.
Lloc: La Fassina de can Guineu
Durada: Des del 27 de novembre i al llarg del 2022
Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia · Regidoria de Patrimoni i Servei d'Arxiu Municipal
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Exposició

Can Guineu la casa dels MirA partir del 27 de novembre, i coincidint amb els actes de celebració de la Festa Major de Sant Sadurní, s’obre al públic l’exposició temporal ‘Can Guineu, la casa dels Mir’ a l'espai de la cava de la Fassina de can Guineu.

L'exposició dóna a conèixer la part més privada de la família Mir i s’hi presentaran, al mateix temps, els primers exemplars d’una nova col·lecció de publicacions sobre el patrimoni sadurninenc que promouran i divulguran la història del municipi.

La primera de les publicacions porta el mateix títol de l’exposició: ‘Can Guineu, la casa dels Mir’. I la segona, que es presentarà el mateix dia 27, es titula ‘L’Ateneu. Art, cultura i esport’.

L’exposició es podrà visitar lliurement en horari habitual d’obertura de la Fassina de can Guineu (exceptuant aquelles dates en què coincideixi amb altres actes que es duguin a terme al mateix espai del Celler de la Fassina).

Horaris:

De dimarts a divendres, de 9.15h a 14.45h i de 16h a 18.30h. Dissabtes, de 10h a 14h i de 17h a 19h. Diumenges i festius, de 10h a 14h.

Informació:

C. de l'Hospital, 23, La Fassina de can Guineu, 08770 Sant Sadurní d'Anoia. Tel. 93 891 31 88.
A/e. turisme@santsadurni.cat.