Publicació 12.05.2022
Convoca una concentració de rebuig a aquest nou feminicidi divendres 13 de maig a les 19h a la Plaça de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Sadurní condemna enèrgicament i expressa el seu més rotund rebuig al crim masclista d’una dona veïna del municipi.
Volem expressar el nostre més sentit condol a la família i amistats de la víctima

Els Mossos d’Esquadra van enviar aquest dimecres una nota de premsa aixecant el secret de sumari en la qual explicaven els fets, que es remunten al passat 4 de març, quan es va localitzar el cos de la dona en un contenidor de La Granada del Penedès.

A l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia condemnem enèrgicament qualsevol mena de violència contra les dones, per aquesta raó us convoquem aquest divendres 13 de maig a les 19h a la Plaça de l'Ajuntament a una concentració per mostrar el nostre total rebuig per aquest nou feminicidi i per mostrar el nostre compromís per assolir una societat igualitària i lliure de violències.

Les violències masclistes són un greu problema social i representen una vulneració dels drets humans i un impediment perquè les dones puguin assolir la plena ciutadania, l'autonomia i la llibertat. Els comportaments masclistes comporten conductes de domini, control i abús de poder dels homes sobre les dones, en què les violències representen l'expressió més greu i devastadora d'aquesta cultura, que no només destrueix vides, sinó que impedeix el desenvolupament dels drets, la igualtat d'oportunitats i les llibertats de les dones.

És imprescindible alçar la veu d'alarma, tant a les institucions com al carrer, davant les greus conseqüències socials i humanes que pren la violència masclista, en l’assassinat com a conseqüència d’altres violències soterrades i menys visibles.

Des de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, per mitjà de tots els serveis i mitjans, continuarem treballant per eradicar totes i cada una de les violències masclistes.

logo crespo