Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Rutes i llocs d'interès
 
 • Descripció de la ruta

  Què és el Grand Tour de Catalunya?

  Inspirat en els grans viatges que es van iniciar a mitjans del segle XIX, el Grand Tour de Catalunya és una ruta circular de més de 2.000 quilòmetres i 400 propostes per recórrer Catalunya al ritme que cadascú decideixi. 

  És una ruta per descobrir l´essència de Catalunya: un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de la nostra terra, i que pots fer en 5 trams de vàries etapes o en 1 ruta icònica.   

  Quines experiències ofereix el Grand Tour al seu pas per Sant Sadurní d'Anoia i el Penedès?

  Visites a cellers, rutes i activitats singulars entre vinyes, tastos i maridatges sorprenents per descobrir l'enoturisme a través del cava i els vins del Penedès, que convertiran la teva estada en una gran experiència pels sentits. 

  El Penedès està situat al tram 1 del Grand Tour, anomenat “Vinyes amb gust de mar”. 

  Va de Barcelona a Tarragona: 462 km, 6 etapes, 6 imprescindibles. A l'etapa 4 s'arriba a Sant Sadurní d'Anoia.

  Pots començar la visita a Sant Sadurní amb una activitat combinada que t'endinsarà en el món del cava i de la xocolata de la manera més divertida: El Cava Centre i l'Espai Xocolata Simón Coll.

  Oferta d'activitats i experiències Grand Tour al Penedès 

  No et perdis els tastos de temporada als cellers, gaudeix d'un brunch al costat de les vinyes o d'un menú típic de brasa a les caves, recorre els miradors del Penedès o fes ioga amb una degustació de vins!

  Tot això i més ho trobaràs a les experiències del Grand Tour de Penedès Turisme.

  Experiències Grand Tour de Catalunya al seu pas pel Penedès   

 • Mapa