per fi

Vídeo de la presentació: https://www.youtube.com/watch?v=baSffvp9khU

Meritxell Miralpeix Martí (Sant Sadurní d'Anoia, 1987)

Meritxell Miralpeix

Per a mi els llibres sempre han estat una via d’escapament que, ja de ben petita, m’ajudaven a abstraure’m de la realitat que m’envoltava; ara, escriure és el que em fa connectar el que sento amb la realitat. És a través de l’escriptura que sóc capaç de reconèixer sentiments, emocions i pensaments que habiten dins meu i que, en plasmar-los sobre el paper, fan que el lector s’endinsi en el seu propi interior.

De ment i de peus inquiets, i amb una vida desestructurada ja des dels inicis, l’única constant han estat els canvis. La vida m’ha dut a viure en diferents cors i llocs varis, on cadascun d’ells m’ha aportat distintes maneres de viure i d’entendre la vida. De totes aquestes combinacions, n’he pogut extreure vivències, amors i experiències personals que m’han ajudat a créixer i a evolucionar fins, per fi, trobar-me a mi mateixa. 

 

Sinopsi 

Per fi relata, en forma de poesia i donant expressió als sentiments, emocions i pensaments, el tram de la vida que en algun moment tots vivim: aquell en el qual ens anem creuant amb tot de persones mentre busquem dins d’elles una part de nosaltres de manera erràtica. I és que, finalment, som capaços de descobrir, en desprendre’ns d’aquesta idea, que la resposta la trobem a dins nostre.   

El recull de poemes que teniu a les mans tanca un cicle de 15 anys, iniciat amb un primer amor que fa despertar el desig, la necessitat i el dolor. Amb aquest amor s’inicia la transformació i l’evolució personal de l’autora que, recorrent diferents etapes i sentiments, vivint en la desorientació i la il·lusió d’un passat, per fi aconsegueix retrobar-se amb ella mateixa, reconèixer-se i acomiadar-se de la idea il·lusòria de qui és.

S’acomiada, alhora, d’un passat incapaç de ser futur, aconseguint d’aquesta manera, prendre consciència de si mateixa i del seu valor per poder reconstruir-se de nou.