Publicació 10.03.2023
scrabble2
Aquesta setmana alumnes de 1r a 4t d'ESO dels centres educatius de la vila han participat en una trobada interescolar celebrada a la Fassina de Can Guineu

Aquest dijous i divendres alumnes dels cursos de primer a quart d'ESO dels centres educatius de Sant Sadurní, de l'IE Jacint Verdaguer, Col·legi Sant Josep, Vedruna El Carme i Escola Intermunicipal, han participat en una trobada d'Scrabble Escolar, una iniciativa que ha tingut una gran acceptació i ha suposat una excel.lent oportunitat per gaudir d'aquest joc i estimular el vocabulari, l'ús del català i les competències matemàtiques dels joves. En total, hi han pres part més de 200 alumnes.

Les millors parelles en cadascuna de les sèries, que s'han celebrat al celler de la Fassina de Can Guineu durant dues jornades, prendran part al Campionat de Catalunya que se celebrarà els dies 10 i 11 de maig a Barcelona.

El projecte ha arribat a Sant Sadurní gràcies a la bona predisposició de tots els centres i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní. L'alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, i el regidor d'Educació, Toni Romeu, han participat en el lliurament de premis a les tres primeres parelles guanyadores en cada sèrie. 

Troabreu imatges del campionat a la galeria d'imatges de l'Ajuntament a Flickr www.flickr.com/santsadurni