IV Trobada d'elaboradors emergents de vins escumosos

Des de Cal Feru seguim treballant en el nostre compromís amb la difusió i l'enriquiment de la cultura del vi, i és per això la trobada d'elaboradors emergents de vins escumosos del Penedès, que arriba a la quarta edició.

L'objectiu és continuar reivindicant el paper dels vins escumosos del nostre territori: la interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-lo.

Tornarem a habilitar diferents zones de degustació amb diverses taules on cada elaborador o representant del celler podrà explicar els seus escumosos mentre els participants els degusten. 

Cellers participants: Amat Montané, Can Lleó de Vilanoveta, Cisteller, Bufadors, Anima Mundi, Anna Serra, Casa Jou, Ca l’Eugeni, Celler Cairons, Dumenge, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Heretat Can Serra, Joan Rubió de Cal Tiques, La Fita, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas, Viader, Vinestar i Vinya Lluny.

Més informació i entrades a la venda a calferu.com