El divendres 27 de juny, a partir de les sis de la tarda, Sant SadurnÝ celebrarÓ per segon any consecutiu el Dia Internacional del Refugiat, ocupant simb˛licament la plaša de l’Ajuntament, amb l’objectiu de donar visibilitat a la situaciˇ que tenen milions de persones refugiades arreu del mˇn i de mobilitzar la poblaciˇ per reclamar la millora de les situacions que provoquen que hi hagi camps de refugiats.

El dia del refugiat es commemora a nivell internacional des de l’any 2000. L’Ajuntament de Sant SadurnÝ d’Anoia, a iniciativa del Consell de Cooperaciˇ municipal, s’hi adhereix duent a terme diverses activitats com una plantada a la plaša de l’Ajuntament simulant un camp de refugiats, un joc de pistes per a infants i joves ’Posa’t les sabates’ a cÓrrec d’ACNUR Catalunya, xerrades, cine-f˛rum i actuaciˇ musical, a banda del Sopar de Carmanyola, en quŔ com l’any passat qui ho vulgui pot portar el seu sopar per compartir i on hi haurÓ distribuciˇ de pa i aigua. Podeu consultar  tots els actes programats per la jornada.

Imatge inexistentDia Refugiat 2013

Quinzena solidÓria, enguany a l’estiu

El Dia del Refugiat donarÓ el tret de sortida a la 6a Quinzena SolidÓria, que enguany se celebra a l’estiu en comptes del mes de novembre, com s’havia fet en les edicions anteriors, per tal una millor temperatura faci la festa mÚs llu´da.

Sota el lema ’╔s temps d’actuar’, la Quinzena portarÓ a Sant SadurnÝ cinema amb el XI Festival de Cinema Social i Solidari KO&Digital, tert˙lies i xerrades sobre cooperaciˇ, contes i titelles per als mÚs menuts, cinema a la fresca, concurs de vÝdeos i l’acte de rebuda i benvinguda dels infants sahrauÝs dins el projecte Vacances en Pau, que clourÓ les activitats de la Quinzena, que podeu consultar en aquest enllaš.

 

Imatge inexistent